Information

Erfarenhet och kunskap

Med utgångspunkt från Sjöbo kan vi erbjuda flera tjänster inom industriservice i Norden

Industriservicen omfattar främst,mekaniskt underhåll, stålkonstruktioner, Maskinmontering  samt ventilation

INDUSTRISERVICE SOM SÄKRAR TILLGÄNGLIGHETEN

Vi har lång erfarenhet från en rad branscher som: SEB Produkter AS Lantmännen, Svenskafoder, Felleskjøpet Norge, Petrowsky A/S, Fiskå Mølle


Inom Montagespecialisten finns idag hög kompetens inom service. Detta gör att du som anläggningsägare får tillgång till en stor bredd och specialister med Storkompetens när det behövs.

SERVICEAVTAL

Vår målsättning har alltid varit att leverera ekonomiskt hållbara, flexibla och långsiktiga tjänster med hög kvalitet och säkerhet, som bidrar till att öka produktiviteten och tillgängligheten för våra kunder. Tillsammans med kundens kunskap skräddarsyr Montagespecialisten resurserna efter anläggningens behov. Detta gör att du får tillgång till rätt kompetens vid rätt tillfälle. Detta ger kunden en flexibel lösning som är kostnadseffektiv. Vi lägger stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet och arbetar aktivt med att utveckla och förbättra våra processer i samråd med kund.

Detta gör att vi kan erbjuda industriservice på hög nivå. Vår beredskapspersonal rycker ut med en inställelsetid som avtalats för att passa just din anläggning.